Over Protect Facility

Verliest u te veel tijd, geld en energie aan het regelen van facilitaire zaken? Verlopen alledaagse werkprocessen stroef? Of bent u met spoed op zoek naar vakbekwaam personeel voor woning- en vastgoedonderhoud? Dan bent u bij Protect Facility aan het juiste adres! Wij creëren met een full service ondersteuning een goed gefaciliteerde werkomgeving. Van offerte tot de uitvoering; dit doen wij geheel in eigen beheer.

Geen omkijken meer

Door onze jarenlange ervaring kunt u alle facilitaire zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen alle diensten in portefeuille, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich volledig richten op uw corebusiness. Wij zijn beschikbaar wanneer u op zoek bent naar de diverse vormen van facilitaire diensten, uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen. Denkt u daarbij aan facilitair onderhoud, technisch onderhoud, beveiliging, sloop en verbouwing.

Volledig gefaciliteerd

Daarnaast wilt u ook geholpen worden als er een storing of reparatie nodig is in of aan uw pand. Naast deze diensten doen wij ook woning ontruimen en verkoop klaar maken voor bijvoorbeeld makelaars, vastgoed handelaren en particulieren. Maar we doen niet alleen de volledige of gedeeltelijke uitvoering; wij zijn ook beschikbaar voor ondersteuning, informatie en advies bij facilitaire vraagstukken. Zo heeft u meerdere diensten bij één partij!

De voordelen bij Protect Facility

  • Full service ondersteuning
  • Professioneel en persoonlijk maatwerk
  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden
  • Interne kruisbestuiving: alles onder één dak
  • Geen omkijken naar planning en administratie